Genel Araştırma Projeleri (GAP)”, “Çok Disiplinli Araştırma Projeleri (ÇDAP)”, Kariyer Destek Projeleri (AGEP) ve  “Lisansüstü Tez Projeleri (TEZ-YL: Yüksek lisans ve TEZ-D: Doktora)” destekleri hakkında (06.05.2019)

Değerli Araştırmacılarımız,

BAP Komisyonu 6 Mayıs 2019 tarihli toplantısında   “Bilimsel Araştırma Projeleri 2019 Yılı Uygulama Esaslarını kabul etmiştir. Kabul edilen BAP Uygulama Esasları ve Araştırmacı Bilgilendirme Kılavuzuna ‘https://bap.metu.edu.tr/tr/system/files/dokumanlar/esaslar-ilkeler/bap-uyg-esas29042019.pdf’ adresinden ulaşabilirsiniz. Kabul edilen Genel Araştırma Projeleri (GAP)”, “Çok Disiplinli Araştırma Projeleri (ÇDAP)”, Kariyer Destek Projeleri (AGEP) ve  “Lisansüstü Tez Projeleri (TEZ-YL: Yüksek lisans ve TEZ-D: Doktora)” destek türleri için BAPSİS üzerinden 15 Mayıs 2019—9 Haziran 2019 tarihleri arasında başvurular kabul edilecektir. Sistem 9 Haziran 2019 Pazar günü saat 23:59’a kadar açık kalacaktır.  Proje önerisi formunda https://bapsis.metu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

BAP destek programları başvurularınız ile ilgili her türlü sorunuz için Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Araştırmalar Koordinatörlüğü
BAP Koordinasyon Birimi