“Genel Araştırma Projeleri (GAP)”, “Çok Disiplinli Araştırma Projeleri (ÇDAP)”, “Kariyer Destek Projeleri (AGEP)”, “Lisansüstü Tez Projeleri (TEZ-YL: Yüksek lisans ve TEZ-D: Doktora)” ve “Doktora Sonrası Araştırmacı Projeleri (DOSAP)” destekleri hakkında (19.06.2020)

Değerli Araştırmacılarımız,

“Bilimsel Araştırma Projeleri 2020 Yılı Uygulama Esasları” BAP Komisyonu'nun 17 Haziran 2020 tarihli toplantısında kabul edilmiştir. BAP Uygulama Esasları ve Araştırmacı Bilgilendirme Kılavuzuna https://bap.metu.edu.tr/tr/system/files/dokumanlar/esaslar-ilkeler/bap-uyg-esaslari17062020.pdf adresinden  ulaşabilirsiniz. “Genel Araştırma Projeleri (GAP)”, “Çok Disiplinli Araştırma Projeleri (ÇDAP)”, “Lisansüstü Tez Projeleri (TEZ-YL: Yüksek Lisans ve TEZ-D: Doktora)” ve “Doktora Sonrası Araştırmacı Projeleri (DOSAP)” destek türleri için BAPSİS üzerinden 22 Haziran 2020 – 19 Temmuz 2020 tarihleri arasında başvurular kabul edilecektir. “Kariyer Destek Projeleri (AGEP)” için başvurular tüm yıl boyunca açık olacaktır. 

BAP destek programları başvurularınız ile ilgili her türlü sorunuz için Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.


BAP Koordinatörlüğü